Te találkoztál már a hasonmásoddal? Ez a lány a neten talált rá a sajátjára!

Sara és Shannon annyira hasonlítanak egymásra, mintha legalábbis egypetéjű ikrek lennének.

Igazából semmilyen rokonság nincs köztük, nem is egy nemzethez tartoznak, nem is egy országban élnek, sőt, nem is ismerték egymást egészen addig, ameddig a hasonmáskereső Twin Strangers weboldalon virtuálisan egymásba nem botlottak.

A Mashable cikke szerint mikor Sara barátai meglátták Shannon fotóját az oldalon, azt hitték, hogy Saráról néznek egy képet.

A két lány nem érte be a virtuális ismeretséggel: Sara meglátogatta Shannont Dublinban. Bár mindketten tudták, hogy a hasonmásuk fog velük szembe jönni, az első találkozás hatalmas meglepetés volt.

“Mikor megláttam Sarát, megöleltem, aztán csak álltunk ott egymással szemben, nagyon különös volt” – mondta Shannon. A lány hozzátette: teljesen egyforma a szemük, az orruk, még a fülük is, az ajkuk, a mosolyuk is a másikénak pontos mása.

Az “ikerlányok” ezután egy kicsit poénkodtak a helyzetből adódóan, egymáshoz öltöztek, a sminkjüket és a hajukat is egyformán készítették el. Ezután elmentek a városba karácsonyi vásárt nézni, ahol, mikor megkérdezték, hogy “Ti ikrek vagytok?”, akkor nevetve mondták: semmi rokonság nincs köztük.