A legrondább lányok egyikének választották a suliban – ezt válaszolta rá

A végzős lány olyan levelet írt a Facebookon, amire nem számítottak a vele trollkodók.

Lynelle Cantwell a kanadai Torbay-ben él, és a helyi gimibe jár, legalábbis ezt árulja el a Facebook-oldala. No meg azt, hogy voltak olyan kedves iskolatársai, akik benevezték arra a “versenyre”, amin a suli legrondább lányát keresi.

Mikor Lynelle megtudta, hogy vele is trollkodnak diáktársai, a közösségi oldalon tett közzé egy reakciót, melyben elegánsan porig alázza a trollkodókat.

“Annak, aki a – Ki a legrondább lány a 12. évfolyamban – szavazásra jelölt.

Őszintén sajnálom, hogy olyan nyomorult az életed, hogy mások ekézésében leled örömed. Ugyanez vonatkozik arra a 12 főre, aki rám szavazott, ezzel pedig a negyedik helyre delegált, titeket is sajnállak. Tudom, hogy nem én vagyok a legszebb, azt is tudom, hogy vastag a tokám, valamint XL-es ruhákat hordok. Azt is tudom, hogy a mosolyom és az arcom nem tökéletes. Nem magamat sajnálom, hanem titeket, amiért az szórakoztat titeket, ha mások rosszul érzik magukat miattatok.

Soha nem lesz esélyetek, hogy megismerjetek. A külsőm talán nem tökéletes, de vicces, kedves, előítéletektől mentes, segítőkész, elfogadó vagyok, akivel szupereket is lehet beszélgetni. Ez azokra a lányokra is igaz, akiket a szavazásra delegáltatok. Csak azért, mert nem vagyunk külsőre tökéletesek, még nem jelenti azt, hogy rondák vagyunk. Ha számotokra mégis ezt jelenti a rondaság, akkor szánlak titeket. Most komolyan, legyen már életetek!”

A lány bejegyzését több mint hétezren osztották meg, a posztot még a The Independent is közölte.

To the person that made the “ugliest girls in grade 12 at hth” ask.FM straw poll. I’m sorry that your life is so…

Szerző: Lynelle Cantwell2015. december 1.

Egyébként ő az, aki állítólag ronda:

Lyne Cantwell (fotó: Facebook)

Lyne Cantwell (fotó: Facebook)