Zokogott a pizzafutár, mikor meglátta a borravalóját

Egy templomhoz kérték a pizzát, a futár el sem hitte, ami történt vele.

November 22-én került fel a YouTube-ra egy videó, melyet egy pizzafutár készített magáról egy különös kézbesítést követően.

A Daily Mail cikke szeirnt Jeff Louis ohióban kézbesíti az ételt, a minap azonban különös fuvarja volt. Annak ellenére, hogy csak délben nyit a pizzéria, főnöke megkérte, hogy jöjjön be egy kicsit korábban. Egy gyülekezethez kellett vinni 7-8 pizzát, az egyiket azonban egészen a pódiumig, a lelkipásztorig kellett szállítania. Jeff kissé furcsállta az esetet, de hát úgy volt vele, ha oda kell vinni a gyülekezet elé, akkor odaviszi.

Miután átadta a pizzát, különös dolog történt: a gyülekezet tagjai hatalmas borravalót, összesen 700 dollárt – durván 200 ezer forintot – adtak neki.

A srác ettől a könnyekig meghatódott. Elmondta: nehéz időket élt meg, drogproblémái is voltak, most épp azon küzd, hogy tiszta maradjon. Teljesen megindította az, hogy számára ismeretlen emberektől ekkora segítséget kapott.

Októberben Pickeringtonban leptek meg így egy pizzafutárt. Amint azt korábban írtuk, ott egy pizzafutárlánynak kedveskedett egy gyülekezet 1000 dollár borravalóval. A lelkipásztor ott elmondta: a nagylelkűség volt a téma, és úgy gondolták, nem elég erről beszélni, ezért döntöttek a vaskos borravaló mellett. Mondanunk sem kell, ott is hullottak az örömkönnyek.