Most 1,3 millióért bárki vehet családi házat – itt a teljes lista!

Az interneten licitálhatsz állami ingatlanokra, mutatjuk, mit adnak ma estig olcsón.

Az e-licit rendszert az ősszel indították el, mint akkor azt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, Fónagy János elmondta, 12-13 milliárd forint állami vagyon kerülhet ide fel – írta a Pályázatfigyelő.

Ehhez hasonló rendszert már évek óta működtet a NAV, ezentúl viszont az állami ingatlanokra is lehet licitálni az interneten. A rendszer elstartolásakor 250 ingatlan volt elérhető, akkor azt mondták, a szám év végére elérheti az 500-at is. Az ingatlanok mellett különböző ingóságokra, valamint a tervek szerint üzletrészekre is lehet majd licitálni.

Hogyan?

A licitáláshoz ügyfélkapu kell, csak az adóazonosítót kell hozzá megadni. Külön csoportban jelennek meg a meghirdetett, de még nem licitálható, az éppen most licit alatt lévő, valamint a lejárt licitű eszközök, a nyertes nem a nevével, hanem azonosítóval jelenik meg a felületen.

Ma estig még licitálhatsz

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő honlapján megjelent lista szerint december 2-án összesen 31 ingatlan került kalapács alá, ezekre még ma, december 4-én, péntek estig lehet licitálni. Gazdát keres például öt lakás, három Budapesten, egy Záhonyban, egy pedig Zalaegerszegen eladó, ezeken felül beépítetlen területeket, lakóházakat, irodákat lehet venni olcsóért, de lakóház van Alsónánán, 1,3 millió forintért is.

Itt a teljes lista!

hazai

hazikoka

Licit az állami ingatlanokra

Licit az állami ingatlanokra

Ha ezek nem szimpatikusak, nézd meg a “Meghirdetések” fülekben a többit, illetve a “Lejárt aukciók” menüpontban az eddig hirdetett tételek látszanak.