Hatéves kissrác védte meg a zaklatótól a futó lányt

A gyerek nem tűrte, hogy mindenféle illetlen dolgot vágjanak a lány fejéhez.

A történetet az egyébként zenész, énekes Julia Price osztotta meg a Facebookon.

A lány ezt írta az üzenőfalán a napokban:

A szokásos utamon futottam, mikor meghallottam, hogy egy idősebb férfi nekem kiabál. “Hé, szexi nő, hé, hé, te szexi” – kiabálta folyamatosan, de olyan hangosan, hogy a fülhallgatón át is hallottam. Úgy döntöttem, nem foglalkozom vele. Ez kiverte nála a biztosítékot, és így kiáltott: “cseszd meg, hülye kurva”.

Szögezzük le, a férfi jól öltözött volt, úgy festett, mint aki egy irodából szabadult éppen, és az ebédszünetét tölti a szabadban. Ennél a beszólásánál elszakadt bennem valami, letéptem a fülest a fejemről, és jól megmondom neki a magamét. Mire azonban ez megtörténhetett volna, egy kisfiú közbelépett.

A gyerek anyukájával és lánytestvérével volt, rollerezett. Ránézett a férfira, és azt mondta: “hé, csúnya dolog ilyet mondani a lánynak, azt sem szereti, ha kiabálsz vele. Ne csinálj ilyet, ő egy kedves lány, én pedig nem engedem, hogy bárki csúnya dolgokat vágjon más fejéhez. Ő is ugyanolyan lány, mint a kistesóm, meg fogom védeni!”

A férfi azon nyomban elszégyellte magát, gyorsan össze is kapta az ebédjét, majd odébbállt. Megkérdeztem a kisfiú anyukáját, hogy megölelhetem-e a megmentőmet. A fiút Jamesnek hívják, elmondtam neki, hogy mennyire hálás vagyok neki azért, hogy közbelépett.

I was on my usual running path when I heard an older man yelling loudly enough for me to hear through my headphones. “…

Posted by Julia Price on Wednesday, November 18, 2015