Megható fotóval tiszteleg hős felesége előtt a férj

Vírusként terjednek az interneten Bobby sorai.

Bobby Wesson az alabamai Gardendale-ben él feleségével, Rayenával és kicsi gyermekükkel – írta a littlethings.com.

Rayena a kórház baleseti sebészetén dolgozik nővérként, a férje tudja, hogy az anyaság és az életmentés elképesztő módon leterheli és fárasztja a nőt. Egyik nap a férj a hálóba lépve meglátta a feleségét, amint gyermekük mellett alszik, egy rövidke szemhunyással készülve a következő műszakra. Lefotózta őket, a képet megosztotta a Facebookon:

Fotó: Facebook/Bobby Wesson

Fotó: Facebook/Bobby Wesson

A képhez az alábbi sorokat írta:

“Ő a feleségem. Egy óra múlva felkel, felöltözik, munkába készül. Aprólékos gonddal előkészíti és ellenőrzi a munkájához szükséges eszközöket, egy szempillantás alatt elkészíti a sminkjét és a frizuráját. Panaszkodni fog, hogy szörnyen néz ki, én ezzel vitatkozni fogok, majd készítek neki egy kávét.

Miközben a kanapén ülve issza a kávét, játszik a gyermekünkkel. Néha egy-egy pillanatra kifejezéstelenül mered maga elé, a közelgő munka jár a fejében. Azt hiszi, hogy nem veszem észre. Ezután megcsókolja a babát, megcsókol engem, és elindul, hogy olyan emberekkel törődjön, akiknek éppen eljött életük legrosszabb napja.

Autóbalesetek, lőtt sebek, robbanás, égések és törések, szegények, drogfüggők, prostituáltak, anyák, apák, lányok, családok – nem számít, ki vagy, vagy mi történt veled, el fog látni.

Tizennégy óra múlva hazaér, leveszi fájó lábáról a cipőjét, mellyel vérben, epében és könnyekben gázolt. Néha nem akar arról beszélni, ami volt a munkában. Néha alig várja, hogy beszélhessen róla. Néha egészen addig nevet, míg sírni nem kezd, néha csak sír, de mindegy, mi történik, nem hagyja ki a következő műszakot.

A feleségem ápolónő. A feleségem egy hős.”