Vezetés közben szoptató budapesti nő verte ki a biztosítékot

Facebookon odáig merészkedtek az emberek, hogy az arcával és a rendszámával osztják, hogy a Nagykörúton szoptatott, vezetés közben.

A 444.hu szúrta ki, hányan ráugrottak arra az anyára, aki éppen a dugóban etette a gyerekét.

szoptatos

Azt írják, a Nagykörúton fotózta le egy exrendőr, aki szándékosan úgy tette ki a képeket, hogy felismerhető legyen az anya.

“Azt hittem, hogy már mindent láttam… Ma a Nagykörúton “anyának” nevezett lény vezetés közben szoptatja gyerekét. Hiába, a gyerekhez nem, csak a vezetéshez kell a jogsi. A rendszámot direkt raktam ki, hátha apa este kicsit elbeszélget vele. Legalábbis remélem. Én biztos tudnék neki mit mondani.”

– idézte a fotóhoz szúrt megjegyzést a 444.hu. A cikkből kiderül, hogy volt, aki az anyát kárhoztatta. Szerinte ebben a korban a picivel a lakásban kell maradni, nem közösségbe menni és biztosan feltűnési viszketegségben szenved.

A másik kategória a fotót készítőt támadja, ugyanis vezetés közben nem lehet fotózni, és akadt olyan vélemény is, hogy a képet azonnal továbbítani kell a hatóságoknak, akik majd a beazonosítás után intézkedni tudnak. A lap azt írja, a kommentelők között feltűnnek olyanok is, akik az anya mellé állnak, mivel ők is csináltak már ilyet, ha nagyon nagy szükség volt rá.