Kutyának képzeli magát a megmentett boci

Bemutatjuk Góliátot, akinek nagyon jól áll az identitászavar.

A szarvasmarhára egynapos korában talált Shaylee Hubbs, az állatot kidobták egy farmról, nagyon beteg és vékony volt – írta a County Living. Táplálni kezdte, de épp csak annyi ereje volt a kicsinek, hogy kiszívja a tejet a cumisüvegből.

A boci nagy nehezen elkezdett gyógyulni, a család befogadta, és elnevezték Góliátnak. A család dán dogja, Leonidász kan kutya létére elkezdett anyáskodni felette, nyalogatta, letisztította a pofáját, illetve noszogatta is, hogy álljon a lábára, valamint mellé is feküdt. A kutya és a holstein-fríz fajtájú borjú idővel elválaszthatatlanok lettek.

Mivel a Góliátot befogadó család egy dombos vidéken élt egy farmon, amerre nem ritka a coyote és a hegyioroszlán sem, a borjú a kertben egy épületben aludt, napjait pedig biztonságban, a kerítésen belül töltötte. A háziaknak azonban feltűnt, hogy a boci sokszor bámul be a ház ablakán, nézi a kanapén fekvő kutyákat.

Egy nap Shaylee kiment a házból pár percre, hogy megetesse az állatokat. Visszatérve vette észre, hogy Góliátot nem látja az udvarban. Megijedt, a család elkezdte keresni, de minden kaput csukva találtak, így kizárták, hogy megszökött. Mikor visszamentek a házba, megtalálták a befogadott bocit, ami békésen heverészett azon a kanapén, mellyel már egy ideje szemezett. Lefotózták, a képet megosztották a Twitteren, a fotó pedig nagy karriert futott be a közösségi hálón.

fotó: countryliving.com

fotó: countryliving.com

Van olyan kép is, amin egyértelműen kutyábbnak látszik, mint amennyire egy szarvasmarhától az alapesetben elvárható:

fotó: countryliving.com

fotó: countryliving.com