Cica miatt riadóztatták a vadászgépeket

Képünk illusztráció (Wikipedia)

Képünk illusztráció (Wikipedia)

Maffiakapcsolatokkal fenyegetőzött egy nő a Las Vegas-Frankfurt járaton, mikor kiderült, hogy felcsempészett egy macskát a fedélzetre. Még a vadászgépeket is riadóztatták.

Az esetről a Daily Mail számolt be. A cikk szerint a gép utasai vették észre a négylábú potyautast, és értesítették a személyzetet. Mikor azonban a légitársaság munkatársai biztonságos helyre akarták vinni a táskába rejtett cirmost az utastérből, gazdája tombolni kezdett: fenyegetőzött, elmondások szerint megütött egy stewardesst és azt is mondta, hogy le fog zuhanni a Boeing 767-es. Azt is mondta, hogy ő a maffia tagja, a szervezet pedig követi őt, bárhová megy, a gépet pedig el tudja intézni. A legénység az erőszakos utas miatt a kényszerleszállás mellett döntött. Az incidenst jelentették a légiirányítóknak, akik az ilyenkor előírt gyakorlatnak megfelelően riadóztattak két F-16-os vadászgépet, melyek földre kísérték a gépet.

A fura intermezzo miatt az út Denverben szakadt meg, a hatóságok felelősségre vonták a macskás nőt, az utasok pedig másnap repülhettek tovább Németországba.