Ennyi magyar híresség talán még sosem szerepelt egy klipben

Ráadásul egy jó ügy érdekében.

Lakatos Márk dologzta fel Sickratman legendás dalát, kicserélve a buzizást zsuzsizsásra. A videó a 5FORLOVE – Rights for love, Jogod van a szeretethez! kampányhoz készült – írta az Index.

“Még ma is gyakran korlátozzák az embereket abban, hogy szabadon megválaszthassák, kit szeressenek, pedig a szeretetet bárki megérdemli, és mindenkinek joga van megválasztani, hogy kinek adja a szeretetét. A Lakatos Márk által életre hívott projekt célja vállaltan szembe menni a sztereotípiákkal, és felhívni a figyelmet, hogy nyitottnak lenni az egyetlen megoldás” – olvasható a klip alatti leírásban.

A video szereplői: Alföldi Róbert, Árpa Attila, Bangó Margit, Behnam Lotfi, Erdélyi Zsolt Superman, Fenyő Iván, Gryllus Dorka, Hajós András, Herczeg Zoltán, Hlatky-Schlichter Hubert, Kamau Makumi, Király Linda, Kiss Ádám, Kótai Mihály, Kovács Geri Gerrison, Lakatos Márk, Mautner Zsófi, Miskovits Marci, Nagy Ervin, Polgár Odett, Paizs Miklós Sickratman, Papp Gergő, Papp Szabi, Péterfy Bori, Sena Dagadu, Simon Kornél, Stohl András, Sugár Bertalan, Takács Zoltán Jappán, Till Attila, Wossala Rozina. És: Angela Díva, Betty Blue, David Mountain, Szelle Marcell, Mattioner, Joci.