Mindenét elajándékozta az egyszerű életért, a magának épített miniházban

Rebekah Paulson Coloradóban, egy Laporte nevű helyen él. Korábban egy nagyobb, bérelt házban, most pedig egy egészen aprócska minilakásban.

A most 35 éves nő egy 12 négyzetméteres, lakókocsiból kialakított otthonban érzi úgy, hogy megtalálta önmagát. Tavaly januárban kezdett el megszabadulni a cuccaitól a Facebookon és a bolti alkalmazott minden pénteken tíz dolgot adott oda a barátainak, vagy azoknak, akik rászorultak.

minihaz-nő

minihaz-nő2

minihaz-nő3

minihaz-nő4

minihaz-nő5

Mindössze pár pulóver, nadrág és cipő volt az, amit megtartott magának. Ez fért ugyanis kényelmesen el a saját kezével épített lakásban. Ahogy a videón is látható, van egy nagyon pici konyha, az ágy pedig az emeletre került.

A Denver Post cikke szerint a nő azt mondja, drámai változás volt ide költözni, ugyanis addig mindenféle dolgot gyűjtött és semmit sem tudott kidobni, míg végül teljesen ellepték a lakását az értelmetlen dolgok. Ez az egy dolog, ami nincs most meg az életében és nem is hiányzik neki. Amikor elmegy egy áruházba és meglát valamit, akkor arra gondol, úgyse fér el és nem is dob ki rá pénzt.