Így kerülheted ki a balatoni dugót

Nem bírod, hogy mindig bedugul az M7-es a Balaton felé és vissza? A Pénzcentrum leírta a titkos utat, hogyan juthatsz el Budapestről a magyar tengerre anélkül, hogy órákig állnál a kilométeres kocsisorban.

Mint a portál írja, az útvonal annyira nem is titkos, viszont a dugót valóban ki lehet vele kerülni és 2-2,5 fél óra alatt megtehető, valamint a táj is csodás látványt nyújt.

Balatonfőkajár > Füle > Jenő > Nádasdladány > Sárkeszi > Sárszentmihály > Székesfehérvár > 811-es út > Lovasberény > Vértesacsa > Alcsútdoboz > Etyek > Budaörs > Budapest

„Az út kiindulási pontja a Balaton legkeletibb része, vagyis Balatonakarattya, de annak sem kell megijednie, aki az északi, vagy a déli part távolabbi pontjáról indul haza. Az északi partról némileg könnyebb a dolgunk, a 71-es úton végighaladva Nádasdladánynál csatlakozhatunk be. A déli parton pihenőknek pedig érdemes még vasárnap reggel elautózni egy az indulási ponthoz közelebbi strandra (Például: Balatonaliga, Balatonakrattya, Balatonkenese)” – írta a Pénzcentrum.