Ezek a legextrémebb nyári gyerektáborok

Nyári gyerektáborból idén sincs hiány, akad köztük néhány extrém szolgáltatást nyújtó is. A repülő vagy golftábor izgalmasan hangzik, csak bírja a pénztárcánk.

A Táborfigyelő 250 szülő megkérdezésével készített felmérést, hogy milyen tábort néztek ki gyermekeik számára és ezekre mennyit szánnak. A válaszadók közel felének a napközis és az ottalvós táborok is egyaránt megfelelnek. A szülők jellemzően ár-érték alapján döntenek, általában a gyermek érdeklődése dönti el, hogy milyen tábort választanak – írta a Pénzcentrum a felmérésre hivatkozva.

Emellett egyre inkább terjednek az extrém táborok, amik jelentősen megosztják a válaszadó szülőket. Bár 29 százaléknak érdekelné gyermekét a különleges téma, 17 százalék mégis azt válaszolta, hogy az érdeklődés ellenére sem engedné el gyermekét ilyen táborba. A Pénzcentrum kiválogatta az extrémebb luxustáborokat, íme a lista.

Lovastábor:
A lovaglást ígérő táborok kínálata széles, rengeteg helyszín közül válogathatunk. Árban találunk egészen kedvezőt, ahol 5 napért 28 ezer forintot kérnek, de akadt olyan is ahol 7 napot tölthet el egy gyermek 92 ezer forintért.

Főzőtábor:
A nagy érdeklődésre való tekintettel kezdő, haladó és mester szintek közül is válogathatunk gyermeküknek, találunk 7 napos tábort 38 ezer forintért, de van Budapesten 5 napos bejárós tábor 48 ezer forintért is.

Repülőtábor:
Az 5 napos bejárós tábort Budaörsön keressük, ez 55 ezer forintba kerül, a gyerekek a tábor folyamán nem csak elméletben, de gyakorlatban is átélhetik a repülést.

Horgásztábor:
Alap horgásztudással rendelkező gyermekeket várnak például a Tisza tónál, ahol 5 napot tölthetnek el a kisebbek, összesen 65 ezer forintért.

golftabor

Golftábor:
A golf apró kedvelőinek is találtunk tábort Balatonudvariban. 7 napot tölthetnek el a gyerekek 69 ezer forintért, ahol megismerkedhetnek a golf szabályaival és versenyezhetnek is a játékban.

Zenei tábor:
A gitár mellett ma már találni DJ tábort is. A gyermekek először megismerhetik a diszkózás történetét majd a keverőpultot az erősítőket és a hangfalakat is. A gyakorlatban pedig megtanulhatják, hogyan kell dalokat összeilleszteni, átkeverni. Mindezt 7 nap alatt 78 ezer forintért.

Bécsi nyelvi tábor:
A nyelvórákkal összekötött interaktív programok 15 napig tartanak Bécs belvárosában, ahová vonattal érkeznek a gyerekek. Ennek boros ára van: 180 ezer forint.