Fotók: hazahozták a Nepálból kimenekített magyar kislányt

A Nepálból kimenekített Sárosdi Katalin másfél éves magyar kislány édesanyjával, Sárosdi Prejával a Liszt Ferenc-repülőtéren.

A földrengés miatt Nepálban ragadt gyermek és nagyszülei utazását a Baptista szeretetszolgálat, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium segítette.

Budapest, 2015. május 4. A Nepálból kimenekített Sárosdi Katalin másfél éves magyar kislány édesanyjával, Sárosdi Prejával a Liszt Ferenc-repülőtéren 2015. május 4-én. A földrengés miatt Nepálban ragadt gyermek és nagyszülei utazását a Baptista szeretetszolgálat, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium segítette. Mellettük Pavelcze László, a szeretetszolgálat mentőcsapatának vezetője (b). MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Budapest, 2015. május 4. A Nepálból kimenekített Sárosdi Katalin másfél éves magyar kislány édesanyjával, Sárosdi Prejával és édesapjával, Sárosdi Mátyással a Liszt Ferenc-repülőtéren 2015. május 4-én. A földrengés miatt Nepálban ragadt gyermek és nagyszülei utazását a Baptista szeretetszolgálat, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium segítette. Jobbra Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Az MTI képein (Koszticsák Szilárd) képein mellettük balra, Pavelcze László, a szeretetszolgálat mentőcsapatának vezetője látható.