Tökéletes testet csinált magának, hogy bizonyítsa, az milyen nevetséges

Cassey Ho blogger és vlogger, videóiban különböző edzésgyakorlatokat mutat be, ezzel pedig nők ezreinek segít az egészséges életmód elsajátításában.

Minden erőfeszítése ellenére, így is rengetegen vannak, akik kommentekben kritizálják Cassey testét. A lány elhatározta, hogy tökéletessé változtatja magát egy videó erejéig.

Rámutat arra, hogy egyetlen elejtett megjegyzés, vagy negatív kritika is összedöntheti egy nő önbizalmát. “A barátaink, a családunk, vagy csak random ismeretlen emberek is képesek rá, hogy egy pillanat alatt elbizonytalanodjunk saját testképünkkel kapcsolatban,” meséli Cassey. A videóban olyanná varázsolta magát, amilyennek a rosszindulatú kommentelők látni akarták. Vékonyabb csípő és comb, feszes has, nagyobb mellek – de még így is rengeteg negatív kritikát kapott.

Hiába változtatta magát “tökéletessé”, ez sem felelt meg mindenkinek.”Két dolog aggaszt a leginkább. Sok lány azt hiszi, hogy ez a tökéletes és ilyenné kell válnia ahhoz, hogy elfogadják. A másik az, hogy van, aki még ezt sem tartja elég jónak. A nők ebben a világban már nem tudják értékelni a természetes szépséget, hiszen a magazin címlapjain, a reklámokban is hamis képet kapnak az egészséges testről.”