Új dizájnt kaptak Budapest felkapott szórakozóhelyei

Az egyedi katalógusban a főváros népszerű romkocsmái, koncerthelyei sorkoznak. Veres Edina grafikus átfogó budapesti bárkatalógusát az Urbanplayer fedezte fel.

A művész Behance-oldalán található grafikái új szemszögből mutatják be a már jól ismert helyeket, egységes dizájnba öltöztetve őket.

– Az eddig elkészült sorozat egy személyes projektnek indult, a portfóliómba készült. Jó volna teljesen befejezni, lehetne belőle egy kocsmatérképet és egy kiadványt csinálni, egy telefonos applikációt vagy weboldalt folyamatosan frissülő tartalommal. Egy minimalista stílusú kalauz formájában a belső helyiségekkel, itallappal, programokkal stb. – nyilatkozta Veres Edina. Hozzátette: „az egyik barátnőm a szülinapját szerette volna megünnepelni, és megkérdezte tőlünk tudunk-e valami jó helyet. Ekkor elkezdtem nézelődni a neten, találtam egy pár kocsmakeresőt és megtetszett a téma.”
asp_620_instantnagy asp_620_kuplung BudapestBars_kiadvany2-800x559 BudapestBars_kiadvany3-800x559 Csendes-tars_BudapestBars-800x566 Jedermann_BudapestBars-800x566 Lumen_BudapestBars-800x566 Szimpla-kert_BudapestBars-800x566