Örökbefogadható kutyákat hirdet viccesen egy menhely

Humane Society of Utah állatvédő szervezet vicces kampánnyal állt elő, hogy könnyebben találjanak új gazdákat a menhelyen lévő kutyáknak.

A módszer nagyon egyszerű, négy különböző pózban fotózzák le az állatokat, a beállítások leginkább egy fotóautomatás vicceskedésre hasonlítanak, így mutatva be kreatív és játékos módon az örökbe fogadható kutyák egyedülálló személyiségeit.
guinnevere-shuster-dogs-in-a-photo-booth-humane-society-of-utah-designboom-02A szervezet Facebook oldalán a képek mellé rövid leírásokat is közöl az állatokról, részletezve korukat és méretüket.

guinnevere-shuster-dogs-in-a-photo-booth-humane-society-of-utah-designboom-08 guinnevere-shuster-dogs-in-a-photo-booth-humane-society-of-utah-designboom-07 guinnevere-shuster-dogs-in-a-photo-booth-humane-society-of-utah-designboom-06 guinnevere-shuster-dogs-in-a-photo-booth-humane-society-of-utah-designboom-05 guinnevere-shuster-dogs-in-a-photo-booth-humane-society-of-utah-designboom-04 guinnevere-shuster-dogs-in-a-photo-booth-humane-society-of-utah-designboom-03 guinnevere-shuster-dogs-in-a-photo-booth-humane-society-of-utah-designboom-01