Íme a világ legdrágább húsvéti csokinyula

Hamarosan itt a húsvét, ennek örömére készítették el ezt a luxusédességet. Martin Chiffers csokoládéművész alkotása 49 000 dollárt, vagyis több mint 13 millió forintot ér.

Az extravagáns csokoládédesszert pazar kialakításával egyértelműen lepipálja az egyszerű tejbevonó nyulakat, na de miért is kerül ennyibe? A világon valaha elkészített legdrágább húsvéti édesség a legkülönlegesebb tanzániai csokoládéból készült, szemei pedig ritka gyémántból vannak. A több mint négy kilós nyulat ezért valószínűleg nem lenne túl jó befektetés elfogyasztani, és nem csak azért, mert több mint 580 000 kalóriát tartalmaz.

1180 384 293

Csak a gyémántszemek 37 400 dollárt érnek, vagyis átszámítva 10 millió forintot. Martin Chiffers összesen két nap alatt faragta ki a drága csokoládéból a húsvét egyik szimbólumát.