Hosszú Katinka lenyűgözte LeBron Jamest

A többszörös világbajnok magyar úszónő saját készítésű táblával készült a vasárnapi Orlando Magic-Cleveland Cavaliers kosárlabda meccsre, hogy így mondjon köszönetet példaképének, LeBron Jamesnek. A terv sikerült, LeBron észrevette a transzparenst és meghajolt az üzenet és készítője előtt.

A képet Hosszú Katinka Facebook oldalán is megmutatta, mint írta,  reméli az üzenet eljut címzettjéhez. A táblán a következő szöveg állt: „LeBron! Én csak egy lány vagyok Bajáról, Magyarországról, nem is kellene itt lennem! Te inspirálsz engem! Köszönöm!

asp_620_124

Forrás: Facebook

Persze a meccs után nem hagyta kétségek közt rajongóit Hosszú és leírta, mi történt.

„Jelentés a tegnapi meccsről: először is, aggódtam, hogy nem lehet ilyen nagy feliratot bevinni a meccsre, főleg, hogy a pályához nagyon közel szóltak a jegyeink. Miután sikerült bevinnem, körülnéztem és még két transzparenset láttam, az egyik a következő felirattal: “Lebron! Ma van a 9. születésnapom” a másik pedig egyszerűen egy “Hajrá Lebron” felirattal, amit egy kb öt éves kisfiú tartott fel. Ahogy a székeinkhez értünk, egyből feltartottam a transzparenset, hátha az éppen melegítő Lebron észreveszi. Persze a mögöttünk ülő Orlando rajongók egyből lekiábalták, hogy üljek le. Számomra úgy tűnt, hogy mindenki az írásomat nézi, olvassa, kritizálja. Ez egy picit elgondolkodtatott, hogy lehet, hogy ez nem is volt valami jó ötlet, hirtelen cikinek éreztem.”

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

„De meggyőztem, magam, ha Lebron látni fogja a feliratot akkor megéri! Szóval, mindig felálltam a felirattal amikor úgy tűnt, hogy felénk néz Lebron. És az első negyed végén, egy időkérés után, pont velem szemben állt, elkezdett hunyoritani, látszott, hogy próbálja messziről elolvasni a transzparensem. Majd összerakta a két kezét, meghajolt, a mutató ujjával rám mutatott és elkezdett futni mert a meccs folytatódott. Szerintem, ez egy nagyon szép dolog volt tőle, hogy megállt, elolvasta és reagált a feliratomra, ráadásul meccs közben, úgy, hogy egy teljesen idegen vagyok a számára, csak egy, a több 10 millió rajongói közül. Pont ezért ő a példaképem!”