Majdnem belehalt az öngyilkossági jelenetbe a győri színész

A darab egyik leglátványosabb jelenetében a színész elvétette a mozdulatot és fulladozni kezdett- írta a Kisalföld.

A Jézus Krisztus szupersztár egyik leglátványosabb jelenete, mikor Júdás felakasztja magát. A szerepet játszó Sándor Péter a  szombati előadás után sokszor végig gondolta, hogy mi történhetett:  „Senkit nem akarok hibáztatni, úgy gondolom, hogy technikai probléma adódott.” – nyilatkozott a színész.

Mikot észrevették, hogy valami baj történt, a függönyt azonnal összehúzták, az előadás leállt. A rémület a színpadon és a nézőtéren is érezhető volt.

Forrás: kisalfold.hu

Forrás: kisalfold.hu

A mikroportban a hörgése is hallható volt, mondta a lapnak egy előadáson ülő néző. Nyilatkozata szerint, amikor Júdás jelenete volt, valahogy félig térdelő pozícióban húzta a nyakára a kötelet és sötét lett. Viszont amikor ismét fény gyúlt, akkor annyit láttunk, hogy Sándor Péter lényegében teljes testsúlyával lóg a kötélen. Egy nézőtárs még azt is mondta, hogy a mikroportban a hörgése is hallható volt, de én ezt nem hallottam, bevallom.

A színész azóta már két előadást is játszott a musicalből, és hogy teljesen kizárt legyen egy hasonló baleset, a rendező változtatott a jeleneten és nem kerül a kötélbe Júdás feje.