Ezek a legmenőbb tetoválások

Chaim Machlev geometrikus mintái körbeölelik a testet.

A berlini művész gyakorlatilag modern művészetet varr az emberek testére. A minták, vonalak és húrok megelevenednek, ahogy mozgunk. Egyszerűen gyönyörű.

geometric-line-tattoo-chaim-machlev-1 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-10 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-11 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-12 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-13 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-14 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-15 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-18 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-19 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-2 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-21 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-22 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-23 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-24 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-3 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-4 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-5 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-7 geometric-line-tattoo-chaim-machlev-8

Ráadásul a művész korábban informatikus volt, de 2012-ben kilépett a cégtől és elkezdett tetoválni. Még az is lehet, hogy az a sok kábel is hatással volt rá.