Megdöbbentő dolgokat találnak a hazai mozikban

Melltartó, kontaktlencse, női borotva – ilyeneket is találtak már a nézőtéren a mozik dolgozói. Minden nap ottfelejt valaki valamilyen személyes tárgyat, a legtöbbször ebben semmi meglepő sincsen, ám akadnak extrém helyzetek is.

Demeter István, a szolnoki TISZApART mozi igazgatója mesélt a szoljon.hu-nak a furcsa esetekről. Sapka, sál, kesztyű, igazolványok, esernyő – ezek mindennapos dolgok. Előkerült már azonban gyűrű, fülbevaló, pulóver és szemüveg is, sőt, egyszer az egyik székre húzva egy kötött szoknyára bukkantak. Nagyobb értékű tárgyak is maradtak már a nézőtéren, ezeket a takarítás után a pénztárban helyezik el, hátha a gazdájuk visszajön értük. Általában fél évig őrzik a talált tárgyakat.

245532_vezeto_CSI_5761_425

Egy másik szolnoki moziban személyit, jogosítványt, kulcsokat találnak a leggyakrabban. Volt már példa gyerekjátékra, pelenkára, kontaktlencsére és pénztárcára is, de melltartót és topot is találtak már a sorok közt. Jászberényben a legmegdöbbentőbb tárgynak a női bugyi, a szétszakadt harisnya, a körömdarab és a borotva számít.