Az egész varázslóbirodalmat megépítette Legóból az unatkozó anyuka

Valószínűleg megtaláltuk a legelvetemültebb Harry Potter-rajongót. A kétgyermekes anyuka megszállottan imádja a legendás történetet, no meg láthatóan a Legót is.

Alice Finch több mint 400.000 apró alkatrészt használt fel az építéshez. “Nagyjából öt éve kezdtem el építeni a kastélyt. Akkoriban rengeteget Legóztunk a nagyobbik fiammal, általában ő épített, én meg rendet raktam. Aztán rájöttem, hogy én is építeni akarok,” mesélte a nő. Az összes Harry Potter kiadást megvásárolta, de ez nem volt elég, valami nagyobbat, részletesebbet, varázslatosabbat akart, ahogyan a filmekben is láthattuk. A mozgó festményektől kezdve, a bájitalos üvegcséken keresztül mindenről gondoskodott.

A legapróbb részletekig megegyezik az eredeti helyszínnel, de nem csak kívülről varázslatos, ugyanis a hölgy a belső teret is lenyűgöző aprólékossággal építette meg.

lego01 lego02 lego03

A könyvből és a filmből is jól ismert helyszínek szinte megelevenednek. Hihetetlen, hogy mennyire élethűen tudta összerakni az apró alkatrészekből álló kastélyt.

lego04 lego05 lego06 lego07 lego08 lego09

Igen… világít is.

lego010

További képeket ebben a galériában találhatsz az építményről.