Ezen a repülőn az 1970-es években utazhatsz

Ha az utóbbi időben repültél turistaosztályon, akkor nem kell ecsetelnünk, hogy a legtöbb légitársaságnál csökkent a színvonal az elmúlt évek során.

Ingyenes étkezésre nincs lehetőség, az ülések közötti távolság egyre szűkült, így kényelmetlenné vált az egész utazás. Inkább nevezhetjük bosszantónak az élményt, hiszen a jegyárak növekednek, ellenben a szolgáltatás minősége egyre romlik.

air-hollywood-scene

De ez nem mindig volt így. Egy Los Angeles-i légitársaság nosztalgikus eseménye bemutatja, hogy milyen volt az a korszak, amikor a légi közlekedés még elegánsnak számított. Az Air Hollywood azt ígéri, hogy újra átélhetjük, hogy milyen volt a repülés aranykora.

A hamis Pan Am 747-es gép teljes pompájában, az 1970-es évek stílusa szerint lett berendezve. Korabeli ruhákban szolgálják fel a négyfogásos menüt, kínálnak koktélokat és vetítik le az akkoriban épp aktuális moziszenzációt az “utasoknak”.

movie1

A cég következő év januárjától jegyet is kínál a négyórás “repülési” élményre, így bárki részese lehet a nosztalgikus utazásnak. A legtöbb hely már most elfogyott. A társaság honlapján tájékozódhatunk az árakról is. Eszerint 327 és 267 dollár között válthatunk jegyet a repülőgépre.

lounge

food