Ezt változtatnák meg magukon a gyerekek és a felnőttek

Ha egyetlen dolgot megváltoztathatnál a külsődön, mi lenne az? Erre a kérdésre 25 felnőtt és 25 gyermek válaszolt, az eredmények pedig megdöbbentőek.

A felnőtteknek nem kellett sok idő ahhoz, hogy kiemeljék azt a testrészüket amivel nincsenek megelégedve, egy nő még azt is megkérdezi, hogy miért csak egyet lehet mondani, hiszen annyi dolgot megváltoztatna saját magán. Elálló fülek, magas homlok, aprócska szemek – rengeteg ötletük van arra, hogyan tegyék szebbé önmagukat.

A gyerekek esetében más volt a helyzet. Rengeteget gondolkoztak, a válaszaik pedig nagyon meglepőek. Az egyik kislány sellő szeretne lenni, egy kisfiú olyan fogakat szeretne mint a cápáknak, hogy még többet tudjon enni. Hát nem aranyosak? Egy másik lány szárnyakat szeretne, hogy repülni tudjon, de volt aki azt válaszolta, hogy semmit sem változtatna meg magán.

A gyerekek válaszain mindannyiunknak érdemes elgondolkoznia. Talán ez a videó felébreszti bennünk a gondtalan gyermekéveinket, amikor a legnagyobb csalódásunk a testünkkel kapcsolatban csupán az volt, hogy nem tudunk repülni, varázsolni, vagy teleportálni.