5 megfizethető fogfehérítő módszer

Mindenki tökéletes fogsorra és vakítóan fehér fogakra vágyik, ám a fogfehérítési eljárásoknak általában elég borsos az áruk. Most mutatunk 5 pénztárcabarát tippet, amivel ragyogóbbá teheted mosolyodat!

Vigyázz a színekkel!

Ne felejtsd el, hogy minden étel, ami egy fehér pólót meg tud fogni, az ugyanúgy megszínezi a fogaidat is. Minél sötétebb egy étel, annál jobban veszélyezteti a fogaid természetes fehérségét. A legjobb, ha kerülöd ezeknek a fogyasztását, de ha mégis elcsábulsz, akkor étkezés után öblögess egy kis vízzel. Egyszerű megoldás, de ha szívószállal fogyasztod a különféle „színes” italokat, az is nagyban segít az elszíneződés elkerülésében.

Használj fogselymet!

Érdemes néha a fogorvosodra hallgatni és nem elhanyagolni a fogselyem használatát. Nem csak az ínyed egészségének megőrzésében segít, de eltávolítja a fogaid közé szorult ételmaradékokat is, amelyek szintén felelősek lehetnek a fogak sárgulásáért.

Brushing-Teeth

Válts fehérítő fogkrémre!

Ezek a készítmények tényleg működnek, ugyanis olyan anyagokat tartalmaznak, amelyeket a profi fogfehérítésnél is használnak a fogorvosok. Nem csak hatékonyan tisztítanak, de rendszeres használat mellett látványos eredményt is produkálnak.

Szokj le a dohányzásról!

Általánosságban is káros az egészségre ez a szenvedély, de különösen rossz hatással van a száj higiéniájára is. A dohány rettenetesen elszínezi a fogakat, roncsolja a zománcot és nem utolsó sorban rossz leheletet is okoz.

Próbáld ki az elektromos fogkefét!

Talán ez egy kicsit nagyobb beruházás, de mindenképpen megéri! Ha egyszer kipróbáltad, sosem fogsz visszatérni a hagyományos fogkefére, ugyanis annyira hatékonyan tisztít, hogy imádni fogod. Az apró kefe olyan helyekre is beférkőzik, ahová az előző fogkeféd eddig soha. Váltsd le régi kefédet, a szép mosoly érdekében ennyit igazán megtehetsz!