Melanie Griffith családja egy valódi oroszlánnal élt

Szomorú vége lett. 1971-ben fogadták be Neilt, az oroszlánt. A történet fontos tanulságokkal jár azoknak, akik úgy érzik, a vadállatok is betörhetőek. Hiába kezeljük őket háziállatként, nem azok.

Tippi Hedren és a férje Noel Marshal mindketten színészek voltak, a lányuk pedig nagyon híres lett, úgy hívják, hogy Melanie Griffith. Szerettek volna egy filmet csinálni egy oroszlánról, miután Afrikában jártak egy úton. Egy állatidomártól azt hallották, hogy csak úgy ismerheted meg igazán az oroszlánokat, ha együtt élsz velük. Hát megtették, a LIFE fotósa pedig végigfotózta az életüket.

A képek alapján boldogok voltak, de a filmforgatás nagyon nehezen ment. Griffith 50 öltést kapott egy oroszlántámadásos jelenet után, az operatőr fejbőrét pedig vissza kellett varrni. 70 ember sebesült meg a forgatás alatt. A film 17 millió dollárba került, és csak kettő milliót hozott vissza. Minden tekintetben teljes csőd volt. De nézzük meg a képeket:

pet-lion-neil-film-michael-rougier-10 pet-lion-neil-film-michael-rougier-5 pet-lion-neil-film-michael-rougier-2 pet-lion-neil-film-michael-rougier-4 pet-lion-neil-film-michael-rougier-14 pet-lion-neil-film-michael-rougier-6 pet-lion-neil-film-michael-rougier-7 pet-lion-neil-film-michael-rougier-3 pet-lion-neil-film-michael-rougier-13 pet-lion-neil-film-michael-rougier-8

És itt a film trailere: