Emlékeztek az 5 éves autista kislányra, aki hihetetlen művész? Ő segítette a gyógyulásban!

Most kiderült, ki segítette a gyógyulásban. Egy macska. Iris Grace csak 5 éves, de hihetetlen művész. Fantasztikus képeket fest, amiket a nemzetközi művészközösség is elismer. Ez azért is nagy dolog, mert Iris Grace súlyos autista. Nem nagyon tud más gyerekekkel kommunikálni, és ideges lesz, ha nem lehet biztonságban a szüleivel.

Most kiderült, hog Thula, az egyéves macska nagyon soka segített Iris Grace terápiájában. Thula egy Maine Coon típusú macska. Ők amerika nemzeti macskái, rendkívül okosak és óriásira nőnek. Nagyon lelkes és szeretetteljes, amivel sokat segít Iris Grace-nek. Enyhíti az idegességét és biztonságérzetet ad neki. Iris Grace képeit itt tudod megnézni. Hidd el, érdemes. 

thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-28 5-year-old-painter-autism-iris-grace-15 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-23 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-18 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-24 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-21 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-19 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-5 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-8 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-13 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-9 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-6 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-7 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-16 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-2 5-year-old-painter-autism-iris-grace-3 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-20 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-15 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-14 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-3 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-29 thula-therapy-cat-autistic-artist-iris-grace-27