Ezeket a dolgokat még azok sem eszik meg, akik csinálták

A legundorítóbb dolgok a gyorsétteremben. Onnan tudod, hogy egy kaja rossz, hogy még az sem hajlandó megenni, aki elkészítette. Pedig nekik kell csak igazán tudni, hogy valami finom-e, vagy sem. A Redditen indítottak egy témát arról, hogy melyikek azok a gyorséttermi termékek, amiket egyszerűen nem szabad megenni.

Rengeteg horrorválasz érkezett olyanoktól, akik állítólag gyorséttermekben dolgoznak. Persze nem lehet mindet megerősíteni, hiszen a Redditen névtelen a kommentelés, de elég sokról könnyű elhinni, hogy tényleg így van. És azt is érdemes megjegyezni, hogy ezek nagyrészt amerikai gyorséttermek, sok nem is működik közülük Magyarországon, sokknak pedig teljesen mások az ételei.

1411880171979_Image_galleryImage_Latreva_Carpenter_puts_th

Ami nálunk is van, az a McDonalds. Az itt dolgozó emberek azt írták, semmiképp ne igyunk semmit a McCaféból, mert a munkásokat nem tanítják meg rá, hogyan tisztítsák ki a kávégépeket. Ez megmagyarázná, miért olyan rossz ízű minden mekis kávé, de azt érdemes tudni, hogy Magyarországon sokkal prémiumabb termék a McDonalds, mint Amerikában, ahol ez az egyik legolcsóbb étteremlánc.

A másik horror a hotdog, amiről a történetek emlékeztetnek minket a bolti pékárukra Magyarországon. A Redditen azt írják, a stadionokban kapható hotdogok mind öregebbek két napnál. Nálunk a pékáruk szoktak nagyon régiek lenni, olyat szinte nem is érdemes vanni, amiben például virsli van, mert ezekbe csak a megmaradt, öreg virsliket sütik bele.

Az egyik legszörnyebb sztori a moziké, ahol a nem használt pattogatott kukoricát szemeteszsákokba teszik, elrakják másnapra, aztán újramelegítik. Ez megmagyarázná, miért olyan rossz ízű a legtöbb popcorn a mozikban.