Ezrek fenyegetik az RTL Klubot

Úgy tűnik, most végleg kiakadtak a nézők az RTL Klubra. Ehhez nem kellett más, mint kedvenc műsoruk levétele a képernyőről. Hogy a Szulejmánnak miért kellett mennie? Egyrészt, mert kezdődik a Celeb vagyok ments ki innen! második évada és mert a sorozatnak egyszerűen vége.

De ilyen könnyen nem lehet kifogni az egyszerű tévénézőn. Már Facebook-oldalt is csináltak, ahol követelik a csatornától, adják vissza a minőségi sorozatokat, azok ne szenvedjenek kárt a reality miatt.

Nézzük, mit is szeretnének hétfő délután:

“Több mint 6 ezren tiltakozunk már az RTL Kub döntése ellen, miszerint lekerülnek a külföldi sorozatok, köztük a Szulejmán is a képernyőről a Celeb vagyok, ments ki innen miatt. Felháborító, hogy megint egy igénytelen műsort akarnak ránk kényszeríteni és elnyomni azt, ami értékes, közkedvelt.”

Az egész persze lehet, hogy egy tökéletesnek gondolt reklámfogás, de az oldal szerkesztői többek között azt hiányolják a csatorna vezetőitől, hogy nem reagálnak a levelekre. “Nincs bennük gerinc?” – teszik fel a kérdést. Az oldal legnépszerűbb hozzászólása az egyébként, amiben bojkottra szólítanak fel. Egy olyan csatorna bojkottjára, aminek a műsoráért tüntetnek.