Egy perc alatt, emlékezetből rajzol tökéletes világtérképet a tanár

Földrajzból milyenek voltatok a suliban? A vaktérkép soha nem tartozott az erősségünk közé. Persze tudtuk, hogy hol vannak az országok és a kontinensek, de néhány kisebb város már lehet, hogy gondot okozott volna.

Itt van ez a kínai tanár, aki emlékezetből rajzolja meg az egész világtérképet a táblára. A Weibo szerint minderre egyetlen perc kell neki, de volt is ideje gyakorolni, hiszen immár 50 éve ezzel foglalkozik.

chinese-teacher-freehand-draws-world-map-on-chalkboard-in-class-01 chinese-teacher-freehand-draws-world-map-on-chalkboard-in-class-02 chinese-teacher-freehand-draws-world-map-on-chalkboard-in-class-03 chinese-teacher-freehand-draws-world-map-on-chalkboard-in-class-04 chinese-teacher-freehand-draws-world-map-on-chalkboard-in-class-05 chinese-teacher-freehand-draws-world-map-on-chalkboard-in-class-06 chinese-teacher-freehand-draws-world-map-on-chalkboard-in-class-07 chinese-teacher-freehand-draws-world-map-on-chalkboard-in-class-08 chinese-teacher-freehand-draws-world-map-on-chalkboard-in-class-09