Műanyag fegyverrel játszott a tizenéves Marci, kommandósok rohanták meg

A magyar rendőrségről még talán nem is írtunk cikket itt a Lájkon, de most olyan történt, ami miatt helyük van az oldalon. Mindez elsősorban annak a hölgynek köszönhető, aki Szegeden kihívta őket, mert fegyveres őrültnek hitte a műanyag pisztollyal katonásat játszó tizenévest.

Történt, hogy az alföldi városban Marci – ahogy eddig már rengetegszer – műanyag fegyverével szórakozott az utcán, ahogy a helyiek a Délmagyarnak mondták. Az ötven év körüli nő azonban azzal hívta fel a rendőrséget, hogy egy veszélyes alak szaladgál az utcán, kezében egy pisztollyal.

Meg is érkeztek a golyóálló mellénnyel felszerelt kommandósok, akik azonnal beszaladtak a panelházak közé, a többiek pedig a Molnár utcát végigjárva beküldték a bámészkodókat a házakba – mondta a lapnak egy szemtanú.

Marci azonban ekkor már otthon volt, mivel az édesapja azonnal felhívta a lakásba, amikor hírét vette, hogy egy nő kihívta rá a rendőrséget.

A Délmagyar munkatársai egyébként több emberrel is beszéltek a környéken és mindannyian megerősítették, hogy a terepruhában katonásat játszó Marci a légynek sem tudna ártani, korábban számtalan példa volt erre, ezért kevéssé hihető, hogy a bejelentést megtevő asszony soha nem látta még őt így.