3 őrült dolgot talált a repülőtér biztonsági szolgálata

Ne érezd magad rosszul, ha a repülőgépre való felszállásnál nem dobod ki a nagyobb üveget és ott a kapunál kell ezt megtenned. Garantáljuk, hogy nem ez lesz a legőrültebb dolog, amivel a személyzet találkozott. A Huffington Post gyűjtéséből ez derül ki.

Halottakat csempésznek

A lap szerint elképesztő mennyiségben próbálnak felcsempészni a repülőgépre halottakat. Például azért, hogy ne kelljen különböző költségeket fizetni egy rokon elszállításáért. Volt olyan nő, aki egy 91 éves férfit rakott egy kerekesszékbe, rá a napszemüveg és megpróbálta feljuttatni. Úgy tűnik, túl sokat nézte a Hóbortos hétvégét.

240 darab hal

Nem érdemes ítélkezni, biztos csak a remek vakáció okozta sokk állhat annak a hátterében, ha valaki ennyi halat akar elvinni magával. Biztos jó lenne otthon egy saját akvárium… Persze kicsi az esélye, hogy bármelyik is túléli az utat, de úgy tűnik mindez nem nagyon érdekelte azt az utast, aki ezzel próbálkozott. A táskába még vizet is rakott, de nem volt szerencséje.

Egy kisbaba

repuloter

A szülőknek ajánlunk valamit: ne rakják be a babát a poggyásznak fenntartott szkennerbe. Nem jó ötlet. Nem tesz jót a babának és fogadni mernénk, hogy a leglustább alkalmazottnak is feltűnik, hogy valami egészen furcsát lát. Az Egyesült Arab Emirátusokban kapcsolták le azt a párt, akik azért akarták becsempészni a gyereküket az országba, mert nem volt vízuma. Nos, nekik sem sikerült.