A 10 éves zseni elvégezte a középiskolát

Tanishq Abraham azt mondta, nem volt ugyan könnyű, de nagyon nem is izzadt meg a középiskolában. 4 évesen lett tagja a Mensának, elég hamar kiderült tehát, hogy rendkívül intelligens.

A srác magántanuló volt, bizonyítványát pedig Sacramentóban, az egyik helyi múzeumban, egy kisebb ünnepség keretében vehette át. A vizsgát egyébként már márciusban megcsinálta, ám a helyiek rengeteg elfoglaltsága miatt csak most kapta kézhez a papírt, mondta édesanyja a Reutersnek.

mensa

A tervei között az szerepel, hogy hamarosan beiratkozik a Kalifornia Egyetemre. Abraham elmondta a KXTV-nek, hogy mindent megjegyez, amit egy témával kapcsolatban mondanak neki. Nem tudja, hogyan lehetséges ez és miért alakult így, de ha már megkapta ezt a képességet, szeretné kihasználni.

Mensa egy nemzetközi egyesület, melynek célja, hogy összefogja a magas intelligenciájú, pontosabban a Mensa által elfogadott intelligenciateszten kiemelkedő eredményre képes embereket, tekintet nélkül korukra, nemükre, származásukra vagy társadalmi helyzetükre.