Itt egy újítás, amitől teljesen megváltozhat a biciklizés. De van egy kis gond!

Crispen Wilson szerette volna kislányát bringával suliba vinni, ígyhát feltalált egy gyorsan és egyszerűen a vázra csatolható gyerekülést. Csakhogy ez nem mindenkinek tetszett.

Wahingtoni otthonában fejlesztette tökéletesre Crispen a saját maga által tervezett gyerekülést, sőt már az üzletet is szerette volna beindítani, ugyanis a környékbelieknek és ismerőseinek is annyira tetszett a találmány, hogy úgy gondolta, hivatalosan is forgalmazni fogja azt.

A Capitol Hill Bikeseat – ellentétben a legtöbb gyermeküléssel – nem egy műanyag szék, amit a kerékpár hátsórészére kell erősíteni, hanem a kormányhoz közeli nyereg, amitől a gyerekek úgy érezhetik, mintha ők is vezetnék a bicajt.

Ám az Egyesült Államok fővárosában sem könnyű boldogulni, ha az ember valami olyasmit szeretne piacra dobni, aminek értelme is van. A hivatal álláspontja szerint ugyanis a kerékpárokat egyszerre csak egy ember veheti igénybe, ráadásul csak a szabványoknak megfelelő eszközöket lehet rájuk szerelni. Crispen tehát kénytelen meghajolni egyelőre, pedig tervei szerint a nyolcvan dollár körüli árért forgalmazott gyerekülésekből befolyó összeget nem is magának szerette volna megtartani, hanem egy jótékonysági szervezetnek ajánlotta volna fel.